Spring & I

 

ditte og marie (1)social-soundcloud-circular-buttoninstagram-logoyoutube-logotype (1)facebook-logo-button

 

Spring & I er en elektronisk, kvindelig duo. Deres musik kendetegnes ved deres skarpe vokalharmonier, understøttet af lækre elektroniske beats, og med en energisk indlevelse under deres live-optræden, trækker de publikum langt ind i deres eget univers

 

Spring & I er en elektronisk duo fra Aalborg bestående af Ditte Nitzsch og Marie Friis. Duoen har tidligere optrådt under samme navn i en akustisk konstellation, men western-guitaren er lagt på hylden og skarpe vokalharmonier understøttes nu af både elektrisk guitar og elektroniske beats. Beats som live bl.a. udføres på MIDI-keyboard og launchpad, og som er inspireret af kunstnere som bl.a. Emilie Nicolas, Mø og Rangleklods, dog med duoens helt egen nordiske lyd.

Spring & I er en live-oplevelse værd, med deres energiske udtryk som tager form igennem attitude og indlevelse, kan publikum ikke andet end at drages ind i deres helt unikke univers.

Spring & I er signet på pladeselskabet Like a Can of Beans Records som også repræsenterer artisterne Nelson Can og The Entrepreneurs.

De er en del af- og har desuden været med til at opstarte det unge nordjyske musikkollektiv LYDTAET.